13 груд. 2015 р.

Підсумки Години Коду

В період з 7 по 13 грудня учні нашої гімназії долучилися до участі в глобальній ініціативі Година Коду. Для участі ми зареєструвалися на сайті https://hourofcode.com/ua Години Коду в Україні:

Вже у понеділок розпочали сезон кодування п'ятикласники: працювали захоплено та заповзято. Хто не встиг пройти Годину Коду на уроці - довершували завдання вдома.
Учні 7-А класу у вівторок підхопили естафету кодування і вже на уроці більшість з них отримали сертифікат учасника Години Коду, адже участь у цій акції вони беруть вже не перший рік.
З радістю і захопленням у середу попрацювали шестикласники:

У 7-Б у четвер виявилися свої рекордсмени: Василевич Павло пройшов усі Години Коду та навчальні курси, що знаходяться на сайті code.org
і однокласники вирішили від нього не відставати:
Крім названих класів, участь в Годині Коду взяли ще учні 9-х, 10-х та 11-х класів. Важко назвати точну к-ть учасників, але було їх не менше сотні (тих, хто отримав сертифікат). Дехто пройшов не одну Годину Коду.
Ми вдячні організаторам за можливість долучитися до такої корисної ініціативи і я певна, що більшість учасників Години Коду ще не раз навідаються на сайт code.org і продовжать здобувати навички програмування самостійно.
І, насамкінець, спробуйте знайти свій сертифікат ;)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...